ÁLOMGYÁR2023-01-31T12:27:28+01:00

PLUSZ 1 ÓRA

– amitől a kollégáid elégedettebbek, kreatívabbak,
a céged pedig menőbb lesz

 

A Google, és a Nike is használja…

60 perc ebből feljavítja a céged mutatóit

Ez a szükséges plusz, megsokszorozz a dolgozók egyéni termelékenységét és a csoportmunka hatékonyságát egyaránt.

Fokozza az üzleti innováció motorjának számító kreativitást, növeli a szorgalmat és a munkatempót. Plusz lelkesebbé és elkötelezettebbé teszi a munkavállalóid.

Nem mellesleg ingyen van.


Mi ez a titokzatos 1 óra?

Talán misztikusnak tűnik, de valójában semmi túlzás nincs a fenti sorok mögött. Az éjszakai alvásnak ugyanis bizonyítottan ekkora ereje van. És mindössze 60 perc alvásidő választja el egymástól az innovatív, együttműködő és hatékony munkatársakat…nos a többiektől.

A program, amelytől mindenki jobbat alszik

ÁLOMGYÁR kedvezményprogramunkkal ZÉRO költséggel „fektethetsz be” kollégáid alvásába és a céged jövőbeli sikerébe. Ha velünk fektetsz be a céged extra kedvezménnyel juthat prémium matracokhoz, ágyakhoz és ágyneműkhöz. Az ÁLOMGYÁR programnak köszönhetően pedig olyan hozamod lesz, mint senki másnak. Csak képzeld el, hogy amit este a betétedbe teszel, az 30%-os pluszt hoz már másnap (és ez így megy minden éjszaka).

ÁLOMGYÁR PROGRAM
ÁLOMGYÁR PROGRAM
ÁLOMGYÁR PROGRAM

Pihenj eleget, ha jót akarsz magadnak és a cégednek

Nem csak az életünket rövidíthetjük meg azzal, ha nem alszunk eleget, hanem a munkahelyi teljesítményünket is jelentősen lerontja a kialvatlanság.

Nem az számít mennyit foglalkozunk vele…

A jó munkához – alvás kell

Az álmos kolléga nem produktív dolgozó: a kevesebb alvás alacsonyabb munkatempót és egyszerűbb feladatok lassabb elvégzését eredményezi.

Az alváshiány akár egy hónapnyi termelékenység kiesést is eredményezhet éves szinten egy-egy munkavállalónál.

A kialvatlan emberek kevesebb és pontatlanabb döntést hoznak meg, ráadásul azokat is kapkodva.

Tovább is van, mondom még…

A kialvatlanság a legrosszabbat hozza ki a kollégákból

Az alváshiány kedélyromboló hatása miatt, a kialvatlan dolgozók kevésbé kedvelik a munkájukat, nagyban romlik az önkontrolljuk és még ellenségesebbé válnak.

Azok a munkavállalók, akik nem alszanak többet hat óránál deviánsabbak és inkább hajlamosak hazugságokra, mint azok a társaik, akik kialusszák magukat.

A kialvatlanság hatására a munkavállalók mindig a könnyebb ellenállás felé fognak elmozdulni, kevésbé lesznek szorgalmasak és harmadannyi kreativitásra számíthatunk tőlük.


Az alváshiány iróniája…

Hogyha nem alszanak eleget a kollégáid, nem tudnak elég hatékonyan dolgozni, ezért több időbe fog telni, hogy végezzenek a feladataikkal. Emiatt gyakran kényszerülnek túlórázni, így később érnek haza és később is fekszenek le. Ezzel egy negatív spirálba kerülnek.

Kialvatlanság költséges [és ennyibe kerül]

Az alváshiány okozta alacsony teljesítmény miatt tulajdonképpen munkanapok vesznek el. Négy nagy amerikai vállalatot érintő kutatás kimutatta, hogy a kialvatlanság alkalmazottanként évente 2000 dolláros veszteséget jelent. Országos szinten pedig akár a GDP 2-3 százaléka is elveszhet az alváshiány miatt. Vagyis ha többet aludnánk, ennyivel növekedhetne a gazdaság teljesítménye.

Az üzleti kultúrában sokan haszontalannak tartják pedig…

A jó alvás kifizetendő

Mindössze 1- óra alvásidő választja el egymástól az innovatív együttműködő és hatékony munkatársakat, azoktól, akikről ez nem mondható el.

A jó munkahelyi közösség, akár a fizetéssel is versenybe szállhat, annyira a fontos „tétele” a cég megítélésnek.

Az alvás jó hatással van a kollégák kreativitására, javítja a közérzetüket, sőt csökkenti a munkahelyi hiányzások számát is.

30%-kal hatékonyabb kolléga

Ne nekem higgy, higgy a NASA-nak

A NASA 1990 óta kutatja, milyen hatással van az alvás az asztronauták munkájára. Kutatásaik során úgy találták, hogy a rövid, mindössze 30- 60 perces alvások is 34%-kal javítják a munkavégzés hatékonyságát és több mint 50%-kal az éberséget. Az eredmények hatására ma már alvófülkékkel teszik lehetővé, hogy a valamennyi kollégájuk a munkahelyen is tudjon aludni.

Álom munkahelyek

A Procter & Gamble és a Goldman Sachs ingyenes alváshigiéniás tréninget biztosít alkalmazottai számára. A Nike és a Google, megengedi a dolgozóinak, hogy saját bioritmusukhoz igazítsák a munkakezdésüket és – végzésüket. Sőt ezek a cégek mindegyike csendes szobát biztosít a munkavállalói számára, ahol a meditáció mellett egy kis alvásra is van lehetőségük.


Az nem kérdés, hogy…

ezek a cégek jól felfogott anyagi érdekeiknek megfelelően cselekszenek. Azért részesítik előnyben az alvást, mert tudják, hogy annak dollárban mérhető előnyei vannak.

Mint ahogyan az sem kérdés, hogy…

Az ÁLOMGYÁR Vállalati Programjával mindenki nyer. Ezt a programot azért hívtuk életre, hogy a vállalatokat segítsünk, hogy a dolgozóik, munkatársaik végre jól aludjanak. Mert a pihentetőbb éjszakák és a nyugodtabb álom mindenki számára előny, a cég számára pedig valódi versenyelőny.

ÁLOMGYÁR Vállalati Kedvezmény Program

Prémium termékek – extra kedvezménnyel

Cégvezetőkhöz és kiváló kollégákhoz méltó ágyak, matracok, ágyneműk, párnák, amelyeken a nem mindennapi fáradalmakat is kipihenhetitek. Ortopéd hideghab matracok, Visco memory és Latex matracok, antiallergén, Visco memory és Bio párnák, fenőágyak és gyapjúágyneműk, szóval majdnem minden, ami a jó alváshoz kell – ráadásul a Matrackuckó alvásszaküzlet kínálatából. Hiszen azért dolgoztok olyan keményen, hogy ilyen prémium minőségű matracokon aludhassatok, nem?


Kipihent dolgozó = hatékonyabb munkaerő

Csatlakozz az ÁLOMGYÁR kedvezmény programhoz: növeld a kollégák hatékonyságát és gondoskodj a munkavállalók jobb, és egészségesebb pihenéséről (hidd el hálásak lesznek érte).

Előnyök munkavállalók számára

 • Állandó EXTRA árkedvezmény

 • Egyedi, kiemelt ajánlatok az EXTRA kedvezményen felül

 • Egészségpénztárra elszámolható termékek

 • Megkülönböztetett figyelem: VIP ügyintézés, tanácsadás

Előnyök a munkáltatónak

 • Ingyenes: nincs belépési és tagsági díj, sem rejtett költségek

 • Költségmentesen bővíthető a dolgozói juttatások köre

 • A munkavállalói elköteleződést erősíti

 • Térítésmentes szolgáltatások: plasztikkártya, weboldal

 • Munkáltatói arculatot és kommunikációt támogatja

 • 1% termékre beváltható forgalmi visszatérítést biztosítunk a munkáltatónak is

Kezdjük el a közös munkát

Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy elkezdhessük megbeszélni, hogyan fog az egész cég többet, és még jobbat aludni.

  Hogy mi fog történni?

  • Kapcsolatfelvétel: munkatársunk egyezteti a részleteket, és előkészíti a csatlakozáshoz szükséges szerződést.

  • Szerződéskötés követően elkészítjük a cég arculatára szabott kedvezménykártyákat, és a tájékoztató weboldalt.

  • És hogy mit fogsz tapasztalni ezután? A kedvezmények beváltása után kollégáid kipihentebbek, nyugodtabbak, produktívabbak lesznek, rólad meg lekerül egy csomó stressz és idegeskedés.

  Cégek, akik már jól alszanak

  ÁLOM MAGAZIN

  A magazin íróiként egytől-egyig imádjuk az alvást. Rajongunk mindazért, amit az alvás jelent az ember számára. És kitartó lelkesedéssel írunk újabb és újabb bejegyzéseket, hogy tudatosítsuk, az emberekben milyen nagy szükségük van erre az életelixírre.

  ALUDJ JÓL MAGYARORSZÁG

  Az alváshiányából fakadó egyéni és össztársadalmi szinten jelentkező veszélyek nem lettek még érthetően elmagyarázva. Jelenleg ez számít a legszembeötlőbb hiányosságnak az egészségmegőrzés témakörében. Az Aludj jól Magyarország célja, hogy programjaival kitöltse ezt az űrt.

  Cikkfigyelő

  Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed. (Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.)

   Go to Top