Álomszállás2020-05-18T09:33:31+02:00

ÁLOM SZÁLLÁS

ahol nem csak a vendégéjszkák száma,
de a minősége is számít

Magyarország egyetlen, a vendégek értékelésén alapuló szálláshely minősítése

Nincs bíráló bizottság, sem szakmai zsűri. Az ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítvány kizárólag a vendégek értékelésén alapul, így ennél megtisztelőbb kitüntetést nem is kaphat egy szálláshely. Leendő vendégeknek pedig nem is lehet ennél erősebb minőségi garanciát felmutatni. Az ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítvány a vendégek kitüntetése.

Objektív értékelési rendszer

Az ÁLOM SZÁLLÁS minősítés során egy független mérési rendszerben, a vendégek értékelése alapján 1 hónapon keresztül vizsgáljuk a szálláshelyen töltött vendégéjszakák minőségét. Az értékelések alapján jogosulttá válhatsz az ÁLOM SZÁLLÁS kitüntetésre, és az ezzel járó védjegy használatára.

Ingyenes Program, amivel csak nyerhetsz!

Az ÁLOM SZÁLLÁS minősítésért és a Tanúsítvány megszerzéséért nem kell fizetned. Amennyiben vállalod minősítéshez szükséges felmérés elvégzését, úgy jogosulttá válhatsz az ÁLOM SZÁLLÁS védjegy használatára, mely számos előnyt biztosít (mutatom is)

Az ÁLOM SZÁLLÁS védjegy előnyei

Tanúsítvány

Díszkeretes ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítvány magyar és angol nyelven.

Felmérés elemzése

Részletes elemzés a felmérésről, amelyet saját célra felhasználhatsz.

Védjegy

ÁLOM SZÁLLÁS védjegy használati jog 1 éven át, minden online és offline felületen.

#1 Megjelenés

Megjelenés az alom-szallas.hu weboldalon! Program felületein, Magyarország kitüntetett szálláshelyei között.

#2 Megjelenés

Megjelenés az Aludj Jól Magyarország! Program nagyvállalatok dolgozóinak nyújtott kedvezményrendszerében.

#3 Megjelenés

Megjelenés a Matrackuckó Alvásszaküzlet hírleveleiben, és törzsvásárlóinak nyújtott kedvezményes szálláshely ajánlataiban.

CSATLAKOZZ PROGRAMUNKHOZ és legyen a te szállásod is ÁLOM SZÁLLÁS

Hogyan lehet megszerezni az ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítványt?

Az ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítvány megszerzésének feltétele, hogy a vendégek értékelése alapján egy független mérési rendszerben 1 hónapon keresztül vizsgáljuk a szálláshelyen töltött vendégéjszakák minőségét. A felmérést egy általunk biztosított eszközzel végezzük, majd azokat egy pontozásos rendszerben értékeljük. A minősítéshez a Szabályzatában meghatározott pontérték elérése szükséges, amellyel jogosulttá válsz az ÁLOM SZÁLLÁS kitüntetésre, az ÁLOM SZÁLLÁS védjegy használatára, és a számos ezzel járó előny kiaknázására.

Meddig használható az ÁLOM SZÁLLÁS védjegy?

Az ÁLOM SZÁLLÁS védjegy a Tanúsítvány kiállításának napjától számított 1 éven keresztül használható. A Tanúsítvány érvényességének lejárata előtt egy ismételt felméréssel újra auditáljuk a szálláshelyet, amellyel ismét megszerezhető az ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítvány, és tovább élvezheted annak minden előnyét.

Hogyan csatlakozhatsz az ÁLOM SZÁLLÁS Programhoz?

Csatlakozási szándékod a lenti űrlap beküldésével tudod jelezni.

Munkatársunk ezután felveszi veled a kapcsolatot, és tájékoztat a részletekről, valamint előre egyeztetett időpontban kihelyezi a felméréshez szükséges technikai eszközt a felmérés idejére.

Ezt követően értékeljük az adatokat, amely alapján, a Szabályzatban meghatározott feltételek szerint megszerezhető az ÁLOM SZÁLLÁS Tanúsítvány és védjegy használati jogosultság.

A részletekkel kapcsolatban keressen Bennünket Bizalommal!

  ÁLOM SZÁLLÁS Minősítés és Védjegy célja:

  hogy az Aludj Jól Magyarország! Program részeként, a magyarországi szálláshelyek bevonásával, szélesebb körben elérhetővé tegyük a pihentető alvás élményét.

  ÁLOM MAGAZIN

  A magazin íróiként egytől-egyig imádjuk az alvást. Rajongunk mindazért, amit az alvás jelent az ember számára. És kitartó lelkesedéssel írunk újabb és újabb bejegyzéseket, hogy tudatosítsuk, az emberekben milyen nagy szükségük van erre az életelixírre..

  A legrosszabb szokások, amelyek gyilkolják az alváshigiéniát

  2022. május 27.|Egyéb kategória|

  Az egészséges alvási szokásoknak része az alváshigiénia. Nem is gondolnád, hogy mennyire elhanyagoljuk ezt a területet. Néha kimarad

  A legrosszabb szokások, amelyek gyilkolják az alváshigiéniát bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

  ALUDJ JÓL MAGYARORSZÁG

  Az alváshiányából fakadó egyéni és össztársadalmi szinten jelentkező veszélyek nem lettek még érthetően elmagyarázva. Jelenleg ez számít a legszembeötlőbb hiányosságnak az egészségmegőrzés témakörében. Az Aludj jól Magyarország célja, hogy programjaival kitöltse ezt az űrt.

  Legfrissebb cikkek

  Cikkfigyelő

  Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed. (Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.)

   Go to Top