Álomszállás2022-09-02T11:08:57+02:00

ÁLOMSZÁLLÁS

ahol nem csak a vendégéjszkák száma,
de a minősége is számít

Egy Álomszállás híre fénysebességgel terjed

Minden vendég egy olyan világról fantáziál, ahol kényelmes matracon pihenhet meg, egy pihe-puha, tiszta ágyneműben, ágyneműhuzatban. Sajnos a valóság ettől nagyon távol áll.

Létrehoztunk egy rendszert, az Álomszállás programot, amelyben segítjük jobbá tenni a szálláshelyeket. Prémium minőségű termékeinket, kedvező áron tesszük elérhetővé, ehhez csak ingyenes regisztráció szükséges.

2018-as felmérésünk a hazai szálláshelyekről

Látogatók értékelése alapján 1 hónapon keresztül vizsgáltuk a szálláshelyen töltött vendégéjszakák minőségét. Az érdekelt minket, hogy aludtak a szállásokon, és meg voltak-e elégedve vele.

Az eredményeken mi magunk is meglepődtünk, az elégedetlenség okának a legtöbben a :

 • matracot
 • a párnát
 • és a paplant jelölték meg.

Szerencsére ezek nem túl nagy költséggel járó beruházások. Főleg, ha a Matrackuckó és az Aludj Jól Magyarország Álomszállás programján belül sikerül megvásárolni őket.

Speciálisan a szállodaipar számára létrehozott matracaink, és más, alváshoz köthető termékek az Álomszállás programban teljeskörű megoldást adnak ahhoz, hogy vendégei elégedettek legyenek és kipihenten távozzanak a szálláshelyéről.

Az Álomszállás programba történő regisztráció után, a területileg illetékes kollégánk egy munkanapon belül visszahívja Önt, majd elküldi a szükséges belépő információkat a webshop szálláshelyellátó menüpontjába. A belépést követően már a kedvezményes árakat, szállodaipari termékeket látja majd.

A Matrackuckónál szakértők segítik majd a választását

Az Ön szálláshelye is Álom szállás lesz!

Jelenlegi tudásunkat évekig tartó tanulásnak, tapasztalatoknak, és országos kutatásunk eredményeinek köszönhetjük. Ezen kereteken belül arra is rákérdeztünk, hogy milyen tényezők azok, melyekkel nem voltak megelégedve a vendégek. Továbbá milyen ötleteik vannak a vendéglátóknak a jó alvás feltételeinek megteremtésére. A válaszokban a vendégek 62%-a a matracokra, illetve párnákra, és ágyneműkre panaszkodott, és a cseréjét javasolták. Ezen eszközök beszerzése könnyen megtehető, és nagyban növelik a vendégek elégedettségét. Ez pedig nagy forgalmat generál.

A Matrackuckó szállodaipari termékei fokozzák majd a Szállás-élményt!

Nem csak forgalmazzuk, hanem mi magunk gyártjuk termékeinket, így a cérna kiválasztásától, a termék szállításáig lekövetjük és felügyeljük a folyamatot. Különös hangsúlyt fektetve a minőségre.

 • Csak prémium, bevizsgált alapanyagokból dolgozunk
 • Matracainkat eltávolítható és mosható huzatokkal értékesítjük, ezért könnyen moshatóak,
 • A huzataink egymással is variálhatók, így nem lényeg, hogy melyik szobába, s annak melyik matracára húzzuk fel, persze a méretének függvényében
 • Minden terméket Magyarországon gyártunk, a saját érsekcsanádi varrodánkban,
 • matracainkat kizárólag üzleteinkben érheti el.
 • matracainkra 10 év, huzatainkra pedig 2 év gyártói garanciát biztosítunk.

A Matrackuckó szállásadóknak megalkotott speciális szolgáltatásai

• 48 órán belül eszközöljük a huzatcserét párnákra és matracokra egyaránt,
• 72 órán belül teljesítjük az utánrendeléseket,
• kedvezményes áron, egyes esetekben akár ingyenesen szállítjuk ki matracainkat, és szállítjuk el a használt matracokat,
• ezeken felül egyedülálló csereprogramot biztosítunk, ennek keretében a tőlünk vásárolt matracokat új matrac vásárlása esetén visszavásároljuk:
– 3 év használat után 30%-on
– 4 év után 15%-on
– 5 év után 10%-on
– 6 év után pedig ingyen elhozzuk őket.

Regisztráljon ingyenesen! Keresni fogjuk!

ÁLOM MAGAZIN

A magazin íróiként egytől-egyig imádjuk az alvást. Rajongunk mindazért, amit az alvás jelent az ember számára. És kitartó lelkesedéssel írunk újabb és újabb bejegyzéseket, hogy tudatosítsuk, az emberekben milyen nagy szükségük van erre az életelixírre..

A közúti balesetek nagy része az elalvásnak köszönhető

2024. július 1.|Egyéb kategória|

A vezetés olyan dolog, amelyhez nagyon fontos az éberség, a jó reakcióidő és a megfelelő ítélőképesség. Ha fáradt

A közúti balesetek nagy része az elalvásnak köszönhető bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

ALUDJ JÓL MAGYARORSZÁG

Az alváshiányából fakadó egyéni és össztársadalmi szinten jelentkező veszélyek nem lettek még érthetően elmagyarázva. Jelenleg ez számít a legszembeötlőbb hiányosságnak az egészségmegőrzés témakörében. Az Aludj jól Magyarország célja, hogy programjaival kitöltse ezt az űrt.

Cikkfigyelő

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed. (Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.)

  Go to Top