Hogyan lehet sikeres egy vállalkozás, ha a munkatársai kialvatlanok, reggelente fáradtabban ébrednek, mint ahogy este lefeküdtek? Hogyan lehet hatékony munkát végezni úgy egy cégnél, hogy közben mindenki csak a következő kávéjáról ábrándozik? Hogyan lehet eredményes egy üzleti tárgyalás, ha az álmosság és a fáradtság uralkodik rajta a világos gondolatok és a kreativitás helyett?

Újabb vállalat munkatársai fognak biztosan jól aludni

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat jóvoltából a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. felelős vezetői felismerték, hogy egyértelmű vállalati érdek az, ha az alkalmazottak és munkatársak kipihentek és jól alszanak éjszakánként. Tudományosan bizonyított, és alvásszakértők által régóta ismertetett tény, hogy a jól, mélyen, pihentetően alvó emberek nemcsak egészségesebbek és hosszabb ideig élnek, de kiegyensúlyozottabbak is, a munkában pedig folyamatosan képesek magas színvonalon teljesíteni.

Minden munkáltató elvárja ezeket a kollégáitól, és szerencsére egyre több cég felelősséget is vállal azért, hogy munkavállalóik reggelente valóban újult erővel vethessék bele magukat a produktív munkába az éjszakai pihentető alvás után.

Most egy újabb örömhírről számolhatunk be!

Gratulálunk a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.-nek!

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat 2014-ben elindított ÁLOM GYÁR vállalati programjának lényege az, hogy a csatlakozó cégek munkavállalói már az első vásárlásuknál kedvezményeket kapnak a Matrackuckó által gyártott és forgalmazott matracok, ágyak, és különböző alvást kiegészítő eszközök árából, sőt, negyedévente további kedvezményekkel élhetnek.

Minden vállalkozás számára öröm az, ha az eredményességi mutatóik felfelé haladnak, ha gazdaságosan és sikeresen működnek.

Támogasd munkatársaid minőségi alvását még ma, hogy holnap már megmutatkozzanak az eredmények!