Az Alvás világnapján, a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében jártunk

Március 17-én, pénteken, meghívást kaptunk a magyarországi alvás világnapjára, mint Aludj Jól Magyarország, és Matrackuckó. Aki most értetlenkedve húzgálja a szemöldökét, annak elmondjuk, hogy az Aludj jól Magyarország programot, a Matrackuckó Alvásszaküzlet hálózat hozta létre, innen ered a kapcsolat.

Duplán képviseltettük magunkat a Magyar Alvás Szövetség rendezvényén, az MTA dísztermében. Rengeteg szaktekintély és orvos tartott előadást, ismertették:

  • a legfrissebb kutatási eredményeket,
  • statisztikákat,
  • technológiákat.

Levontuk a konzekvenciát, hogy szerencsére 2023-ra egyre többen figyelnek az alvás fontosságára, hiszen a médiában is, és sok helyen kiemelt kérdésként kezelik. A rendezvény legvégén pedig egy díjátadó gála keretein belül,  a Matrackuckó két matraca is Sleepfriendly Product/Alvásbarát termék  2023. évi minősítést kapott:

Air Hd Premium matrac  

és a Hardflex Exclusive matrac.  

A minősített matracok alapjául, ezek a termékek szolgálnak:

Elismerést kapni mindig nagy öröm, és boldogság, de a Sleepfriendly Product/Alvásbarát termék díjat a munkák elismerésének tekintjük, id. Hahn Gábor Zsolt, a Matrackuckó tulajdonosa, ügyvezető igazgatója büszkén vette vette át:

Ez úton is köszönjük az elismerést, amely nekünk is fontos visszajelzés arról, hogy jó úton járunk alábbi küldetésünk megvalósításában.

,, Ez úton is köszönjük az elismerést, amely nekünk is fontos visszajelzés arról, hogy jó úton járunk alábbi küldetésünk megvalósításában. „

Az álmok megvalósításának útján!

A Matrackuckó bevizsgált, prémium minőségű alapanyagokkal dolgozik, és küldetésnyilatkozatában is kimondja, hogy a legfőbb cél, az, hogy a minőségi alvást tegyék elérhetővé hazánkban. Törekszünk arra, hogy teljes vásárlói elégedettséget érjünk el. Ebbe beletartozik az is, hogy vásárlóinkat oktatjuk, segítjük, és kiemelten kezeljük a garanciális problémákat.

Az Alvásbarát/Sleepfriendly díj további motivációt ad a legfőbb tervünk, célunk megvalósításához: egész Magyarország Jól aludjon!