Bonyolult gazdasági elemzések és újabb folyamatszabályozási trendek helyett a megoldás egyszerűbb, mint gondolná! És gyorsabb is…

A legjobb munkatársakat keresed?
De hiába, ha…

Óriási jelentősége van a munkatárs kiválasztásnak, a munkavállalók tréningezésének, a karrierlehetőségek biztosításának egy nagyvállalat életében, hiszen csak úgy tudunk kiváló munkatársakat találni, ha kiváló körülményeket biztosítunk számukra.

Ugyanakkor sajnos tény, hogy a világ legjobb munkatársai is lehetnek időről-időre rossz passzban, vagy teljesíthetnek gyengébben az elvártnál, ha az emberi lét egyik legalapvetőbb „hozzávalójával” nem rendelkeznek: a pihentető alvással.

Mi garantálja a sikert?
A cégek még sikeresebbé tételéhez lassan milliónyi eszköz létezik: SAP, ISO, HACCP, CRM, LEAN, SIX SIGMA, és sorolhatnánk a varázsszavakat, amiket csak több évnyi tréningezéssel lehet felfogni és értelmezni, de talán ezek is elviszik a fókuszt egy lényeges kérdésről: jól alszanak a munkavállalóid? Hát te jól alszol?

A Matrackuckó Alvásszaküzlet évtizedes tapasztalatai, alvásszakértő tanácsadóink szakmai kompetenciái, és a vállalati partnereink munkavállalói számára biztosított kedvezmények által elért nagyszámú vásárlótól eredő visszajelzések azt mutatják, hogy az egyik legelőremutatóbb új trend az lesz, hogy a vállalatok odafigyelnek arra is, hogy a munkavállalóik jól aludjanak. Mélyen, pihentetően, regenerálóan, testet-lelket-idegrendszert kisimítóan.

Mi a Matrackuckónál már a kezdetek kezdetén azt tűztük ki legfontosabb célul, hogy mindenki számára segítsünk megtalálni a hozzá legtökéletesebben passzoló matracot, és 2014 óta az is fontos célunk – ahogy a saját vállalkozásunk növekedésén és eredményein is tapasztaltuk –, hogy a vállalatoknak segítsünk abban, hogy a dolgozóik, munkatársaik mindenképp jól aludjanak, mert ez mindenki számára előny, a cég számára pedig versenyelőny.

Ezért hívtuk életre az ÁLOM GYÁR – Vállalati Kedvezménycsomagot, amelyhez olyan cégek és márkák csatlakoztak az elmúlt évek során – a teljesség igénye nélkül –, mint a Kite Zrt., az Axiál, a Mercedes-Benz, Mogyi, a Szegedi Paprika Zrt., az Unicredit Bank, a British American Tobacco Hungary, és sorolhatnánk még.

Ezek a vállalatok felvállalták a munkavállalóik minőségi alvásának biztosítását is, mert felismerték, hogy ha a kollégák jól alszanak, az a cég eredményeit tekintve pozitív együtthatóként jelenik meg.

Mit nyer a cég, ha a munkatársaid jobban alszanak?

  • Kipihentebben kevesebb munkahelyi és közúti baleset éri az embereket. A kialvatlanság, a rossz alvásminőség rengeteg súlyos balesetet okoz évről-évre.
  • A jó alvás hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet jobban és hatékonyabban regenerálódjon, ezért kevesebb a betegség, és ez által a táppénzen töltött napok száma is csökken.
  • A kognitív képességek drasztikusan romlanak már napi 1-2 óra alvás-mínusszal, és arról is szólnak kimutatások, hogy hiába alszunk sokat, ha az fárasztóbb, mint az ébrenlét. Nem várhat felelős döntéseket és úgy általában felelősségvállalást a kollégáitól, ha ők évek óta nem alszanak jól!
  • Ha jobban alszunk, jobb a kedvünk, jobban bírjuk a stresszt, sőt, kihívásként reagálunk a kihívásokra, nem pedig megoldhatatlan problémaként. A kipihent emberek proaktívabbak, kiegyensúlyozottabbak.
  • A munkavállalók elköteleződése kifejezettebb, ha kipihenten tudnak dolgozni. Csökken a fluktuáció okozta veszteség, és csökken az egyre fenyegetőbb burn out veszélye is.
  • Kevesebb hibás darab és kevesebb selejt készül, a minőségbiztosítási mutatók minden más – pl. technológiai – beavatkozás nélkül elkezdenek növekedni, nagyobb lesz a vevői megelégedettség.
  • A kommunikáció hatékonyabbá válik az osztályok, a partnerek és a beszállítók között, és ami a legfontosabb: a vevőkapcsolatok minősége is jelentősen javul.

Kiknek való az ÁLOM GYÁR – Vállalati kedvezménycsomag?

Azon vállalkozásoknak, amelyeknek vannak alkalmazottaik, tekintet nélkül arra, hogy 1 főről, vagy 60000 főről beszélünk. Az ÁLOM GYÁR – Vállalati kedvezménycsomag extra árkedvezményeit a munkavállalók vehetik majd igénybe, az üzleti eredmények pedig az ő alvásminőségük javulásán keresztül fog megmutatkozni, közvetve.

A Matrackuckó ÁLOM GYÁR – Vállalati kedvezménycsomagjának közvetlen és racionális előnyei a céged számára:

  • Szolgáltatásunkat térítésmentesen biztosítjuk a csatlakozott partnerek számára.
  • Munkavállalói számára plasztikkártyát biztosítunk, melyet a cége adhat ajándékba.
  • Erősödő munkáltatói arculat, a gondoskodó cég képének kialakítása, amely mind hírnév, mind márkahűség szempontjából fontos.

Kedvezmények a munkavállalók számára:

  • Azonnali, extra árkedvezmény, amely kedvezmények magánszemélyként csak közel 1 millió forintos vásárlás esetén lennének elérhetőek.
  • Egészségpénztári ügyintézés.
  • Kiemelt, egyedi ajánlatok, csak a kedvezményezett kör részére.
  • VIP ügyfélszolgálat, személyes tanácsadás.

Csatlakozz azon prominens vállalatok sorába, amelyek már felismerték, hogy mennyire fontosak a kipihent munkatársak!